NL_Icon EN_Icon DE_Icon TR_Icon

Over Ons

Bilal Pizza is een dochteronderneming van de Bilal Group. Het belangrijkste kenmerk van Bilal Pizza is dat het bedrijf “halal” pizza’s produceert, rekening houdend met de behoefte van consumenten van halalproducten.

 

Bilal Pizza heeft net zoals bij al haar andere producten ook bij het vervaardigen van pizza’s kwaliteit en gezondheid hoog in het vaandel staan en gebruikt voor haar pizza’s grondstoffen van topkwaliteit. Om een voorbeeld te geven: de worst die voor de pizza pepperoni wordt gebruikt is 100% kalfsworst, en de stukjes kip die voor de kippizza worden gebruikt bestaan uit 100% kipfilet. De kaassoorten die voor de pizza’s worden gebruikt zijn echte kazen, zoals mozzarella en schapenkaas. De pizza margherita bevat absoluut geen dierlijke vetten, zodat deze ook door vegetarische consumenten met een gerust hart kunnen worden gegeten.

 

Bilal Pizza brengt een ware smaaksensatie teweeg bij u aan tafel door haar pizza’s in een steenoven te bakken. Ieder nieuw product bereikt de klant pas na nauwgezet te zijn gecontroleerd door onze afdeling kwaliteitscontrole.

Jaren lange ervaring en vertrouwen staan garant voor goede producten bij uw maaltijd…

Onze pizza’s worden door ons koelwagenpark gedistribueerd naar ons grote net van wederverkopers in 5 landen van Europa, exclusieve supermarktketens en levensmiddelenwinkels. Dit gebeurt veilig en zonder dat de koelketen wordt onderbroken tot aan de uiteindelijke bestemming. Iedere pizza kan worden gevolgd vanaf de productiefase tot aan de uiteindelijke bestemming.

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u ons volgen via sociale media.