NL_Icon EN_Icon DE_Icon TR_Icon

Halal / Kwaliteitscertificaat

Halal

Alle onder auspiciën van de Bilal Group geproduceerde snacks, pizza’s en gevogelte-producten zijn halal. Bij onze productie zijn niet alleen de basisproducten zoals vlees halal, maar alle gebruikte producten, van sauzen tot kruiden. Zo bevatten de voor de Bilal pizza’s gebruikte kaassoorten absoluut geen stremsel en zijn deze halal.

Voorts controleert de Halalautoriteit van welke broederijen de kippen afkomstig zijn die worden gebruikt voor onze productie van gevogelte-producten en naar welke slachterij zij zijn vervoerd.

Alle gebruikte basismaterialen, van broederij tot product, zijn onderworpen aan ons volgsysteem. Alle producten en het productieproces worden door de Halalautoriteit gecontroleerd en daarnaast heeft ieder product een eigen Halalcertificaat. Als consument kunt u op ieder gewenst moment onze Halalcertificaten opvragen.

Kwaliteit

Alle producten, vervaardigd onder de naam Bilal Snacks, Bilal Pizza en Bilal Chicken, zijn geproduceerd met inachtneming van hoge kwaliteits- en hygiënenormen. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij garanderen onze klanten altijd de beste kwaliteit.

Al onze producten bezitten het Voedselveiligheid certificaat, het hoogste niveau van het Voedselveiligheidsprogramma HACCP. Voorts beschikken onze producten over het Voedselveiligheidcertificaat BRC en het Halalcertificaat.

Ons wagenpark wordt bestuurd door het zogenoemde temperatuurregistratiesysteem waardoor wij niet alleen de temperatuur in onze opslagruimten, maar eveneens die in onze wagens kunnen volgen. Zonodig kunnen wij gegevens verstrekken over de temperatuur waaronder de producten bij u zijn afgeleverd.

Onze snackproducten zijn gemaakt van 100% kippenvlees en onze pizza’s van 100% kalfsworst, 100% kipfilet en echte kaas.

Op al onze verpakkingen zijn de gegevens betreffende voedingswaarden en allergenen goed leesbaar. Wij werken er dagelijks aan om de hoeveelheid allergenen in onze producten tot een minimum te reduceren. Onze nieuwe producten Kalfsworst en Kipworst zijn glutenvrij en bevatten geen allergenen.