NL_Icon EN_Icon DE_Icon TR_Icon

Over Ons

Bilal Snacks, een dochteronderneming van de Bilal Group, heeft zich vanaf 2012 tot heden ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande merken als het gaat om gezonde snacks van hoge kwaliteit.

De voornaamste reden waardoor Bilal Snacks een speciale plaats inneemt is dat de onderneming het kippenvlees “halal” produceert binnen haar eigen organisatie, waarbij hoge hygiëne- en kwaliteitsnormen worden gehanteerd. De producten van Bilal Snacks kunnen wij onze familie en kinderen met een gerust hart voorzetten en vele daarvan worden vervaardigd van 100% kipfilet.

Een rijke diversiteit aan producten, van kipburgers tot kipschnitzels, de niet te versmaden chickenpops en chickenbits, brengt smaak bij u op tafel. De producten worden geleverd in verpakkingen van diverse groottes, al naar gelang de behoefte van de klant.

Jaren lange ervaring en vertrouwen staan garant voor goede producten bij uw maaltijd…

Onze producten worden via ons koelwagenpark gedistribueerd naar ons grote net van wederverkopers in 5 landen van Europa, exclusieve supermarktketens en levensmiddelenwinkels. Dit gebeurt veilig en zonder dat de koelketen wordt onderbroken tot aan de uiteindelijke bestemming. Ieder snackproduct kan worden gevolgd vanaf de productiefase tot aan de uiteindelijke bestemming.

Het doel van Bilal Snacks is nieuwe producten onder een vertrouwde naam bij de consument te brengen door de bestaande diversiteit aan producten nog verder te verrijken. Bilal Snacks wordt dan ook voortdurend uitgebreid met nieuwe producten.

Om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten kunt u ons volgen via sociale media.